Hozelock wandslanghouder incl. 20mtr slang

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Hozelock wandslanghouder incl. 20 meter slang

Productdetails

Created with Sketch.

Wandslanghouder Premium inclusief 20 meter slang -Slanghouder voor max. 50 meter Ø 12,5 mm + 20 meter Ø 12,5 mm slang, startset koppelstukken en tuinspuit.

Deze complete startset bestaat uit; 
•een wandslanghouder, 
•20 meter Select slang, 
•een standaard slangstuk, 
•een slangstuk met waterstop, 
•een universeel kraanstuk, 
•een verstelbare tuinspuit en 
•alle benodigde bevestigingsmaterialen zoals schroeven en pluggen. 

De robuuste, duurzame wandslanghouder van Hozelock heeft een capaciteit voor tot wel 50 meter Ø 12.5 mm of 30 m Ø 19 mm slang en is zeer makkelijk toegankelijk. 

Dankzij de drupvrije parkeerpunten voor een spuitpistool, sproeier of koppelstukken en het extra opberg vak aan de voorkant, wordt niet alleen uw slang keurig opgeborgen, maar ook al uw sproeigereedschap. 

Deze compacte slanghanger is de ideale oplossing voor alle tuinbezitters die hun slang tot nu toe simpelweg op de grond in de tuin lieten liggen. Bovendien kan zo beschadiging van de slang, koppelstukken of sproeigereedschap worden voorkomen. 


De bijgeleverde tuinslang is soepel en slijtvast is vrij van schadelijke weekmakers (Phtalate) en zware metalen en is geschikt voor universeel, dagelijks gebruik. 

Hozelock Select slang bestaat uit 4 lagen met een gevlochten versterking en een unieke, door Tricoflex ontwikkelde, extra gladde binnenlaag waarmee drukverlies of verminderde doorstroming over grotere afstand wordt voorkomen. 


De slang heeft een lengte van 20 meter (Ø12,5 mm) en wordt compleet geleverd inclusief alle aansluitstukken en een verstelbare tuinspuit.