Buitenkleed incl. TWC draagtas

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Tuinkleed / Campingkleed geleverd in zwarte TWC draagtas.

Leverbaar in :
 

120x180 / 150x245 / 180x270 cm.  


Ideaal voor in de tuin, in huis, op de camping of op het strand. Het heeft een mooi zwart wit patroon en is aan 2 kanten te gebruiken.

 

 

Productdetails

Created with Sketch.

  

Tuinkleed / Campingkleed - geleverd in zwarte draagtas.

Ideaal voor in de tuin, in huis, op de camping of op het strand. Het heeft een mooi zwart wit patroon en is aan 2 kanten te gebruiken.

Het kleed is rondom verstevigd met een zwarte band. Op de hoeken zitten lussen om het kleed te bevestigen!

Leverbaar in :
 120x180 / 150x245 / 180x270 cm.  


Met een buitenkleed voeg je in één klap een flinke dosis stijl toe aan je tuin of balkon. Is jouw tuin lekker groen? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een zwart-wit buitenkleed. Dit contrasteert mooi met de planten en is hierdoor een eyecatcher. Zeker als je kiest voor een exemplaar met een opvallend grafisch patroon. Plaats het kleed onder de loungeset of maak er een sfeervolle speelplek mee voor de kinderen. Fijn op een vuile of hete ondergrond!

Het kleed is aan beide zijde te gebruiken. Kies voor de zwart/wit variant of juist de wit/zwarte. Met de bijgeleverde draagtas neem je het kleed gemakkelijk mee naar het strand, park, de camping of waar je maar wilt! Op de hoeken zitten lussen waarmee je het kleed vast kunt zetten.


Onderhoud:

De meeste zwart-witte buitenkleden worden gemaakt van polypropyleen, een kunststof dat weinig onderhoud vereist. Je hebt dus nauwelijks omkijken naar je buitenkleed. Wel is het aan te raden om het kleed goed te laten drogen na een bui. Zo voorkom je dat vuil en modder zich aan het kleed hecht. Berg je het kleed 's winters op? Ook dan is het verstandig om het kleed eerst even schoon te maken en goed te drogen. Zo krijgt schimmel geen kans bij jouw zwart-witte buitenkleed.


Kenmerken:


  • Formaat: 120x180 / 150x245 / 180x270 cm.  
  • Gewicht: 1,0 kg
  • Aan beide kanten te gebruiken, Zwart/wit of Wit/zwart
  • Uv- en waterbestendig
  • Inclusief stevige TWC draagtas