Sani Zone - ozongenerator

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Sani Zone is een professionele en compacte ozongenerator voor het vernietigen van bacteriën en virussen. Tevens geschikt voor geurbestrijding.

Productdetails

Created with Sketch.

Ozon is een van de krachtigste vernietigers van virussen en bacteriën die in de natuur voorkomen. Het vernietigt ook schimmels en slechte geuren van tabak, huisdieren, voedsel en chemicaliën.

Ozon maskeert het probleem niet. In plaats daarvan, wanneer het ozonmolecuul in contact komt met de verontreinigende stof, zal een van de zuurstofatomen loskomen van het ozonmolecuul en zich hechten aan de verontreinigende stof of ziekteverwekker en deze vernietigen door deze te oxideren.

Ozon is een gas dat hoeken en scheuren kan binnendringen die normaal moeilijk schoon te maken of te bereiken zijn, waardoor een effectieve behandeling van de hele ruimte wordt gegarandeerd.


Veiligheid:

Om de veiligheid tijdens het gebruik van de Sani-Zone te garanderen, schakelt u het toestel in wanneer de ruimte onbezet is, zonder aanwezigheid van mens, plant en huisdier. De Sani-Zone-generator is uitgerust met een timer om te helpen bij de veiligheid en zal het toestel uitschakelen voordat het opnieuw wordt ingeschakeld. Wacht ten minste een uur totdat de ozon is verdwenen alvorens de ruimte opnieuw te betreden.


Vervanging ozon module (zie foto 2):

Het keramische plaatdeel kan eenvoudig met de hand worden vervangen. Geen gereedschap is nodig voor de vervanging.

Toepassing:

Kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels, restaurants, supermarkten, sportscholen, auto’s, vrachtwagens en boten.Technische informatie:

Afmeting: 220 x 170 x 160 mm

Gewicht: 2,5 kg

Voltage: 220V

Energieverbruik: 85 Watt

Ozonproductie: door keramische plaat

Levensduur keramische plaat: 5000 uur

Ozon output: 7000 mg/h

Toepassingsgebied: 120 m2

Timer: tot 3 uur

Geluidsniveau: 40 db

CE gecertificeerd