Hozelock slanghaspel 2 in 1 incl. 25mtr slang

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Hozelock slanghaspel 2 in 1 en incl. 25 mtr slang.

Productdetails

Created with Sketch.

Hozelock slanghaspel / wandslanghouder 2 in 1 incl. 25mtr slang 


Deze voorgemonteerde slanghaspel wordt compleet geleverd met 25 mtr slang en biedt desgewenst 
plaats aan 45 mtr slang.


Hoofdkenmerken zijn: 


Stevig frame voor snel en gemakkelijk op- en afrollen 

Robuust en duurzaam 

Voorkomt draaien en knikken in uw slang voor een langere levensduur 

Voorgemonteerd geleverd dus u kunt direct aan de slag 
Deze Hozelock 45 m slanghaspel is inclusief 25 meter gevlochten Hozelock universele slang met een diameter van 12,5 mm. De slanghaspel is dankzij het compacte formaat en de slijtvaste metalen hendel comfortabel door de tuin te verplaatsen. De breedte verleent stabiliteit en door het ontwerp is de slang makkelijk op te rollen. 

De voorgemonteerde slanghaspel voor 45 meter slang is uit de beste kwaliteit slijtvast kunststof gemaakt en is daardoor keer op keer bestand tegen zware tuinwerkzaamheden. De slanghaspel heeft een garantie van 2 jaar. Er is, net als bij alle Hozelock producten, een compleet assortiment aan reserveonderdelen leverbaar om de levensduur verder te verlengen. 

Dankzij de kleine interne trommeldiameter en de extra grote zwengel is het oprollen een fluitje van een cent. Dankzij het compacte ontwerp, de robuuste as en stevige hendel is de slanghaspel gemakkelijk door de tuin te verplaatsen. Dat bespaart u tijd en moeite! 

Deze Hozelock voorgemonteerde slanghaspel die plaats biedt aan 45 meter slang heeft een brede basis en laag zwaartepunt waardoor hij zeer stabiel is. De slanghaspel valt dan ook niet om tijdens het afrollen van de slang.