Hozelock elektrische rugspuit 15L - 18V

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Hozelock elektrische drukspuit 15 liter.
18V li-ion battery.

De oplaadbare lithium-ion accu is uitgerust met een batterij indicatorlampje en heeft een gebruiksduur van 2,5 tot 4,5 uur (afhankelijk van ingestelde druk) en een oplaadtijd van ca. 4 uur. 

Productdetails

Created with Sketch.

HOZELOCK ELEKTRISCHE RUGSPUIT 15 LITER PULSAR PRO 18V

Met de 15l Hozelock Elektrische Drukspuit kunt u met één druk op de knop en zonder te pompen constant sproeien.

De Hozelock Elektrische 15 liter Rugspuit is uitgerust met een doorschijnende tank met schaalverdeling en comfortabele verstelbare schouderbanden. De tank beschikt over een brede vulopening (130 mm) met inzetfilter waarmee spetteren bij het vullen wordt voorkomen en de spuitkop beschermd tegen blokkade door grotere deeltjes.

Deze rugspuit is uitgerust met aan/uit schakelaar met drie verschillende standen voor het instellen van de druk (variërend van 1,5 tot 3 Bar) waardoor zij geschikt is voor diverse verschillende toepassingen zoals behandelingen met insecticide, schimmelwerende middelen, onkruidbestrijding of meststoffen. Een tweede filter onderaan de tank biedt daarnaast extra bescherming tegen blokkade van de pomp. Standaard is deze rugspuit uitgerust met een Anti-drip trigger die ervoor zorgt dat de vloeistofaanvoer bij het loslaten van de trigger direct wordt afgesloten waarmee verspilling of lekkage wordt voorkomen.

De spuit wordt geleverd met een 60 cm aluminium lans met holle kegel spuitkop voor behandeling van schimmels & insecticide. De oplaadbare lithium-ion accu is uitgerust met een batterij indicatorlampje en heeft een gebruiksduur van 2,5 tot 4,5 uur (afhankelijk van ingestelde druk) en een oplaadtijd van ca. 4 uur. Deze elektrische rugspuit is geschikt voor gebruik met alle Hozelock accessoires zoals een verlenglans of onkruidkap en daarnaast zijn ook alle eventueel benodigde reserveonderdelen beschikbaar.
Hozelock verleent op dit apparaat een garantie van 3 jaar.

Kenmerken:

  • Multifunctionele spuitkop, verstelbaar van harde straal tot fijne nevel, voor alle soorten behandelingen zoals insecticiden, ziektebestrijding, onkruidbestrijding enz.
  • Aluminium lans met een lengte van 60 cm.
  • Brede opening met inzetfilter voor eenvoudig vullen en bescherming tegen verstoppingen.
  • Tweede fijnmazige filter ter bescherming van de pomp tegen onzuiverheden en voor een snelle lediging van de tank.
  • Aan/uit schakelaar + drukschakelaar met 3 standen. Verstelbare conische sproeikop met een bereik van 1 tot 4,3 bar meegeleverd. Compatibel met sproeibomen en gigantische telescopische lansen (accessoires niet inbegrepen).
  • Ergonomische handgreep met geïntegreerd filter.
  • Lansklem voor eenvoudig opbergen.
  • Doorschijnende 15 liter tank met schaalverdeling voor eenvoudig doseren.
  • Versterkte draagriemen voor een optimaal draagcomfort.
  • 18 V Lithium-ion accu, snel en eenvoudig te plaatsen. Gebruiksduur, afhankelijk van het ingestelde drukniveau, 2,5 - 4 uur. Totale oplaadtijd 4 uur, accu voorzien van indicator met oplaadniveau.