Hozelock buitendouche

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Hozelock buitendouche op zonne-energie, ideaal voor tuin, camping, zwembad, terras of bij de jacuzzi. Productdetails

Created with Sketch.

Hozelock tuindouche werkend op zonne-energie, ideaal voor tuin, camping, zwembad, terras of bij de jacuzzi. 

Deze tuindouche met een totale hoogte van 2 meter beschikt over een metalen hitte-element in de grote, stabiele voet die ervoor zorgt dat het water in het reservoir van de voet (8 liter) een temperatuur van tot wel 60°C kan bereiken, gemengd met koud water levert dit tot 60 liter water van ca. 30°C. 

De douche is eenvoudig aan te sluiten vanaf elke buitenkraan met behulp van een tuinslang met aan het uiteinde een standaard slangstuk dat simpelweg op het apparaat wordt geklikt. Zet de kraan aan waardoor het reservoir zich vult en het water met behulp van het hitte-element wordt opgewarmd door zonne-warmte. 

Met de warm en koud water mengkraan op de douche kan de juiste temperatuur van het water worden ingesteld. Een ingebouwde drukregelaar zorgt voor een constante douchestraal ook bij lagere druk. 

De douche wordt in een doos geleverd en is snel en gemakkelijk te monteren en weer te demonteren zodat u het apparaat makkelijk overal mee naar toe kunt nemen en bijvoorbeeld op uw vakantieadres weer kunt opbouwen.
Afmetingen in verpakking (B x H x D) : 60,0 x 23,0 x 60,0 cm
Gewicht : 7 kg