Hozelock AUTO Reel - 10 meter muurhaspel

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Hozelock AUTO Reel 10 meter - zelf oprollende muurhaspel.

Productdetails

Created with Sketch.

Muurhaspel met automatisch "slow rewind" oprolmechanisme en automatische slanggeleiding. 

Deze Auto Reel automatische slanghaspel van Hozelock rolt de tuinslang automatisch op, dus geen gedoe meer met vieze handen en een niet meewerkende tuinslang na het besproeien van je tuin. Dankzij de gepatenteerde technologie van de Hozelock Auto Reel rolt de tuinslang automatisch op zonder knopen of knikken.
Ook is de Auto Reel voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kinderen of huisdieren niet door per ongeluk aanstoten of verplaatsen de slang kunnen laten oprollen.

Daarnaast biedt de Auto Reel nog meer voordelen: De slang kan tot ieder gewenste lengte worden uitgetrokken. Ook is hij 180 graden draaibaar zodat je alle hoeken in de tuin gemakkelijk kan bereiken. 
Na gebruik kan de Auto Reel plat tegen de muur worden geklapt.

De meegeleverde Maxi Pro tuinslang bestaat uit drie lagen met een gevlochten versterking en is knikvrij bij het gebruik. Op deze tuinslang zit dan ook vijf jaar garantie. 

De tuinspuit heeft een verstelbare straal en kan gebruikt worden voor fijne besproeing of bijvoorbeeld het reinigen van je auto, caravan of tuingereedschap.

Alle noodzakelijke aansluitingen zoals muurbevestigingsonderdelen, kraanaansluiting, slangstuk en slangkoppelstuk met waterstop worden meegeleverd. In de handleiding staan de montage instructies voor bevestiging aan de muur. De meegeleverde 2 meter toevoerslang, voor de verbinding van kraan naar de Auto Reel, kan verlengd worden met elk willekeurige 12,5 mm slang.

Technische specificaties:
-180 graden zwenbaar
- Waterstop voorkomt weglopen water na gebruik
- Met kinderslot
- Hangslot functie als anti-diefstal beveiliging
- 2 meter toevoerslang
- Maxi Pro tuinslang 10 meter
- Muurhaspel met automatisch oprolmechanisme
- Verstelbare tuinspuit
- 1 slangstuk
- 1 slangstuk met waterstop
- 3/4" en 1/2" kraanaansluiting