Hozelock AUTO Reel - 20 meter muurhaspel

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 WerkdagenHozelock AUTO Reel 20 meter - zelf oprollende muurhaspel.Productdetails

Created with Sketch.

 Auto Reel Wandslangbox Inclusief 20 meter Ø 12 mm slang, startset koppelingen & tuinspuit.

Auto Reel 20 meter is een muurhaspel met automatisch "slow rewind" oprolmechanisme uitgerust met 20 meter (Ø 12 mm) slang en 2 meter aanvoerslang voor de verbinding met de kraan en een mogelijkheid om uw aanvoerslang na gebruik weer netjes en drupvrij op te bergen in de geïntegreerde opbergruimte op het apparaat. 

Geleverd inclusief: 
•wandsteun, 
•bevestigingsmateriaal, 
•alle benodigde aansluitstukken en een 
•verstelbare tuinspuit. 

Voor meer comfort tijdens gebruik is de haspel 180° draaibaar op de Easy fit wandsteun en kan na gebruik plat tegen de muur worden gedraaid om ruimte te besparen. 

Om altijd alle benodigde accessoires bij de hand te hebben zijn in de muurhanger van de Auto Reel speciale opbergruimtes en opbergpunten gecreëerd voor zowel koppelstukken als sproeigereedschap, zoals een spuitpistool of sproeier. 

De Auto Reel wordt standaard geleverd met de NIEUWE generatie soft touch slangstukken en een verstelbare tuinspuit. Eenvoudig aan te sluiten, eenvoudig in elkaar te klikken en makkelijk op te bergen. 

Omdat gebruiksgemak altijd voorop staat bij Hozelock kan deze Auto Reel nog eenvoudiger op de muurhanger worden bevestigd en weer worden verwijderd. 

Dankzij de beveiligingsmogelijkheid op de muurhanger is het apparaat extra beschermd tegen ongewenst verwijderen. 

Het slanggeleidingssysteem zorgt ervoor dat de slang altijd moeiteloos, netjes en geluidloos wordt opgerold. Om ongewenst oprollen tijdens gebruik te voorkomen is deze slanghaspel uitgerust met een kinderslot/ vergrendeling.