Hozelock - Elektrische onkruidbrander

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Hozelock Green Power - thermische onkruidverdelger - ook te gebruiken als BBQ aanstekerProductdetails

Created with Sketch.

Hozelock Green Power - thermische onkruidverdelger - ook te gebruiken als BBQ aansteker

De Green Power thermische onkruidverdelger biedt een unieke manier om onkruid op opritten, paden en terrassen te verdelgen zonder chemicaliën.

Hoofdkenmerken zijn:

  • Onkruid verdelgen zonder het gebruik van chemicaliën
  • Onkruid in enkele seconden elimineren met een thermische schok
  • Precieze onkruidbestrijding dankzij de beschermende kap
  • BBQ aanstekerDe nieuwe Green Power thermische onkruidverdelger biedt een geheel nieuwe manier om onkruid eenvoudig te verdelgen zonder het gebruik van glyfosaat of andere chemicaliën. Het is de ideale oplossing voor het wieden van onkruid op opritten, paden en terrassen. Aangezien er geen chemische stoffen aan te pas komen, hoeven kinderen en huisdieren niet uit de buurt gehouden te worden tijdens de behandeling. De elektrische thermische onkruidverdelger heeft een snoer van drie meter. Het apparaat geeft een thermische schok van 600 °C aan het onkruid waardoor dit binnen seconden verdelgd wordt. Er zijn geen producten zoals chemicaliën of gasflessen voor nodig; dat scheelt inkopen, opbergen of mengen. Het is kostenbesparend en eenvoudig in gebruik – het is inschakelen en beginnen maar.

Dankzij de beschermende kegel kan de behandeling heel precies en gericht plaatsvinden zodat de planten rondom niet beschadigd raken. Hierdoor is het de perfecte selectieve onkruidverdelger.

De unit warmt in enkele seconden op en koelt al even snel af. Hierdoor is het een stil, veilig en gebruiksvriendelijk apparaat. Door het rechtopstaande ontwerp kan onkruid behandeld worden zonder te hoeven bukken. Ook de eenvoudige startknop en ergonomische handgreep zorgen voor comfortabel gebruik.

De Green Power thermische onkruidverdelger heeft een integrale ophanghaak om het apparaat gemakkelijk op te bergen. De garantie bedraagt twee jaar.