Sicce Ultra Zero wateroverlast SET - plug&play

incl. btw, excl. verzendkosten

Gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan ‪€‬‪1000‬

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

Sicce wateroverlast SET - incl. 7.5mtr slang - GEKA pomp koppeling en slangklem.Productdetails

Created with Sketch.

Plug & Play Set :

Deze set bestaat uit een vlakzuigende dompelpomp van Sicce, type Ultra Zero. Bij deze pomp wordt een aansluitset geleverd zodat u verder geen toebehoren meer nodig heeft om bv een kelder leeg te pompen. De aansluitset bestaat uit een rol van 7.5 meter waterslang 1/2", een GEKA pomp koppeling met 3/4" binnendraad en 1/2" slangtule en een slangklem tbv de 1/2" waterslang. De 7.5 meter waterslang zelf inkorten naar uw situatie. Deze set is ideaal voor overstroomde kelders of garages.


De ULTRA ZERO-pomp is een multifunctionele pomp voor huishoudelijk gebruik, ideaal voor het verversen van water, noodgevallen waarin water moet worden afgevoerd, voor het opvangen van regenwater voor irrigatie van planten en tuinen, voor watertanks, containers voor het mengen van zout water, zwembaden en hun afdekkingen, afvoer van kelders en nog veel meer. Er is geen gereedschap nodig voor installatie of routineonderhoud. ULTRA ZERO heeft optimale eigenschappen voor hydrocultuurtoepassingen: het kan worden gebruikt om water tot 2 mm van de grond te verwijderen en kan vaste stoffen tot 1 mm groot zuigen en verwerken. De rotor met keramische as is geschikt voor de recirculatie van agressieve stoffen.


  • Max. opvoercapaciteit 3000 l/h
  • Max. opvoerhoogte 3.10 m
  • Afzuigen tot 2 mm restwater
  • Kabellengte 3mtr
  • Startniveau van het water min. 30mm
  • Laat de pomp nooit droog draaien!


Dweildroog pompen ( vlakzuiger )

Deze pomp is in staat om vlak te zuigen. Niet elke dompelpomp is een vlakzuiger. Als u last heeft van wateroverlast en u wil een ruimte 'droog' pompen, dan heeft u een vlakzuiger nodig. Meestal worden dit soort pompen gebruikt in kelders, kruipruimten of souterrains. Grondwater kan omhoog komen en uw huis of tuin inlopen. Dan kunnen deze pompen de perfecte oplossing bieden. De vlakzuiger kan 'droog zuigen'. U dient zelf de pomp uit te schakelen wanneer deze geen water meer verwerkt. Dit is belangrijk, aangezien de pomp zichzelf koelt met het water dat hij verpompt.** er moet min. 30mm water staan om de pomp goed zijn werk te laten doen. Laat de pomp nooit droog draaien!


** de rol waterslang van 7.5 meter is te lang voor de pomp. Dit heeft te maken met de opvoerhoogte van de pomp. De waterslang daarom inkorten naar uw eigen situatie.