AR hogedrukreiniger 8,5 l/m - 150 bar

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

AR hogedrukreiniger 8,5 l/min - 150 bar (AR588)

Deze hogedrukreiniger is zeer geschikt voor het schoonspuiten van tuinmeubelen of terrassen. Ook de auto kan hier makkelijk mee gewassen worden, door de chemietank te vullen met zeep. Hierna kan de zeep er eenvoudig worden afgespoten, waarbij de straal kan worden aangepast.

Levertijd in overleg !

Productdetails

Created with Sketch.

Met deze hogedrukreiniger haal je een echte krachtpatser in huis. Deze hogedrukreiniger van maar liefst 2500 watt heeft een maximale druk van 150 bar en kan tot wel 480 liter per uur spuiten. Ondanks dat deze hogedrukreiniger licht en compact is, is deze enorm krachtig. De machine wordt standaard geleverd met maar liefst 8 meter slang, zodat je zeer vrij kunt bewegen zonder de hogedrukspuit te hoeven verplaatsen. Verder zit er standaard een afspuitlans en een vuillfrees in de doos. Op deze manier is geen enkele schoonmaakklus te veel gevraagd.De machine beschikt over een chemietank van maar liefst 1.4 liter, waarin chemische middelen kunnen worden toegevoegd om nog dieper te kunnen reinigen.

Deze hogedrukreiniger is zeer geschikt voor het schoonspuiten van tuinmeubelen, terrassen of de oprit. Ook de auto kan hier makkelijk mee gewassen worden, door de chemietank te vullen met zeep. Hierna kan de zeep er eenvoudig worden afgespoten, waarbij de straal kan worden aangepast.

Levertijd in overleg !